näringslivsveckanI skrivande stund är det år 2016 och Näringslivsveckan i Gällivare har just tagit slut. Här var det full fart och fläkt på näringslivet från hela Sverige under perioden 29 februari till 4 mars. Mest handlar dock Näringslivsveckan om just Gällivare och de olika företag och den utveckling som befinner sig just i denna region. Platsen denna anordnades på var Aulan på Gällivare Sjukhus och som vanligt var det många deltagare som kom och lyssnade på vad framgångsrika företag hade att säga. På det sättet kan många ta del av viktigt information som sprids under näringslivsveckan och kanske få idéer att skapa flera företag i regionen.

Naturligtvis var det många talare under Näringslivsveckan i Gällivare. En av de mest framstående och bästa var dock Tomas Lydahl och han berättade det viktiga i att som chef ta de rätta besluten. Det handlade då om att tänka på alla faktorer som att bibehålla trivsel och att genom sina beslut skapa en starkare anknytning till personalen. Här är ett område där många måste lära sig mera och genom att lyssna på Tomas Lydahl tog många ett av stegen. Detta var bara ett exempel på vad som talades om på Näringslivsveckan i Gällivare.

Näringslivsveckan i Gällivare utvecklar företag och människor

Idag är det mycket viktigt att sprida information och att dela med sig av sina kunskaper. En del gör det via försäljning av mindre böcker på nätet. Här ska du dock inte låta dig luras för de flesta av dessa böcker fungerar inte alls som du tänkt dig. Någonstans där du bor finns det säkert en plats som har anammat Näringslivsveckan och då kan du få riktigt bra information för bara några hundralappar. Här kan du också alltid räkna med att den information du tar del av alltid ger dig något du verkligen kan använda och är aktuell.